21597
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21597,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
Title Image

Teamcoaching

Versterk je team met paarden

Binnen een team of groep heeft iedereen al snel zijn vaste rol. De een is leidend, de ander volgt. De een hoor je nooit, de ander altijd als eerste. Soms voelt iemand zich niet op zijn plek, krijgt weinig kansen of weet ze niet te pakken. Wonderbaarlijk snel komen de onderlinge relaties aan het licht in een teamsessie met Voorwaarts. Het paard is de verbindende factor bij teamcoaching van Voorwaarts.

Teamversterking met paarden – zakelijk, intensief

Met gerichte oefeningen en directe vragen komt een team binnen een paar uur tot de kern van hoe de groep functioneert. We onderzoeken hoe het beter kan, in een veilige context waarin iedereen tot zijn recht komt. Elke deelnemer ervaart direct de grote gevolgen van ogenschijnlijk kleine ingrepen.

Voor wie?

 

Deze vorm van teamversterking is geschikt voor alle teams die aan doelmatigheid en kracht willen werken. Op verzoek gaan we in op een specifiek probleem: een verziekte sfeer, gebrek aan vertrouwen, stress, overbelasting of wat dan ook. De insteek bepalen we in een voorgesprek.

Teambuilding met paarden – zakelijk of privé, ontspannen

Voor elke groep die op zoek is naar een plezierige én leerzame gezamenlijke ervaring is er teambuilding met paarden. Door een speelse aanpak leer je elkaar op een andere manier kennen en zie je andere kanten bij elkaar.

Voor wie?

 

Teambuilding met Voorwaarts is een waardevol bedrijfsuitje, maar is ook te boeken voor vriendengroepen, besturen of andere clubs waarvan de deelnemers elkaar serieus beter willen leren kennen.

Voorbeeld:

Managementtraining

De samenstelling van de groep komt aan het licht, ieders kwaliteiten en verbeterpunten. Elke deelnemer kan die inzichten vertalen naar de eigen plek in de organisatie of het team.

Voorbeeld:

Stresshantering voor teams

Je vindt de balans tussen spanning en ontspanning. Je leert hoe de teamleden reageren op stress en hoe je projecten met veel stress zonder conflicten tot een goed einde brengt.

Voorbeeld:

Leiderschap

Je ontdekt wat je manier van leidinggeven is, krijgt helder vanuit welke positie ieder handelt en begrijpt de dynamiek van communicatie.

Meer weten?
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor je team neem dan vrijblijvend contact op met Charlotte van Eekelen van Voorwaarts Coaching en Begeleiding. Of vertel me eerst meer over Voorwaarts en Charlotte.
Ja, vertel ons er meer over