21600
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21600,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
Title Image

Begeleiding thuis

Begeleiding thuis: samen aan de slag

Soms heb je thuis begeleiding en zorg nodig. Om structuur te vinden in de dag bijvoorbeeld. Om op gang te komen na een zware periode of na ziekte. Bij het overwinnen van een verslaving of het leren omgaan met een psychische aandoening. Met een no-nonsense aanpak, met aandacht, humor en warmte gaan we samen aan het werk.

Met sprongen vooruit!

Met sprongen vooruit – dat is de insteek van Voorwaarts. We gaan op zoek naar nieuwe gewoonten en nieuwe inzichten. We proberen nieuwe patronen aan te brengen die je leven verlichten en verbeteren. En soms is het een kwestie van leren accepteren dat het leven is zoals het is.

Extra: voorwaarts met paard

Het bijzondere aan de begeleiding van Voorwaarts is dat we ook op de buitenlocatie kunnen werken. Daar hebben we de beschikking over een paard. Een paard is als een spiegel en reageert direct op hoe jij je gedraagt en hoe je je daarbij voelt. Met een paard leer je daarom sneller en gemakkelijker. Of het nu gaat om grenzen stellen, verantwoordelijkheid nemen, leidinggeven of juist leiding aanvaarden.

Begeleiding bij PGB of ZIN in Noord-Brabant

Heb je een PGB of ontvang je zorg in natura (ZIN)? In beide gevallen kun je rekenen op de ambulante zorg van Voorwaarts. Er is al een contract met de volgende gemeenten:

  • Eersel
  • Veldhoven
  • De Kempen: Bladel, Reusel, De Mierden, Bergeijk en Oirschot

Meer weten?
Ben je benieuwd naar de begeleiding thuis van Voorwaarts? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of vertel me eerst meer over Voorwaarts en Charlotte.
Ja, ik ben geïnteresseerd in begeleiding thuis